Open activiteiten.

Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar onze ab-actis.

Programma

Terra organiseert de volgende open activiteiten:

Vaar met Terra F. over de Leidse grachten en borrel lekker met ons mee.
Ben je ook zo hongerig na een week hard feesten en studeren? Kom dan gezellig met Terra F. hambo’s eten en bierpongen.
Billy, Smäland, Zweedse gehaktballetjes en natuurlijk potloodjes stelen... Kom met ons de Ikea onveilig maken en strijd om de Ikea-trofee! Hierna zullen we naar SSR afreizen om te afterborrelen op onze mooie vereniging.
Kom bij Terranen thuis je geluk beproeven en waan jezelf in een casino. Kom jij ook? Wie weet ga je er wel met de jackpot vandoor.
Deze avond zal er iets gedronken worden waar Terranen ook heel erg van houden, namelijk port. Kom gezellig langs op onze kamer kroegentocht en drink de port met ons mee!
Eerst eten we op SSR en daarna vertrekken we naar ons favoriete poolcafé. Later komen we weer terug voor de dinsdagborrel!
Heb je zin om vanavond een paar (of meer) lekkere cocktails te proberen? Kom langs en laat je verrassen door onze cocktailmasters!
Je zult deze avond met Terra gaan lasergamen. Durf jij het aan?
We zullen deze avond eerst lekker vobo'en om daarna verder te gaan feesten. Ga je met ons mee?
Deze avond worden de vrouwen en mannen opgesplitst om lekker hun eigen ding te doen. Aan het eind van de avond wordt er weer samen gezellig keihard geborreld, want zolang kunnen we nu ook weer niet zonder elkaar.
We zullen ons deze avond op een indoor strand begeven voor een toernooi beachvolleybal.


Om je aan te melden voor een activiteit, stuur een mailtje naar ab-actis@terra-f.nl. Na (minimaal) 3 open activiteiten te hebben meegelopen kan je je aanmelden voor het dispuut.

Lid worden?

Je kunt je aanmelden bij Terra F. nadat je bij drie van onze Open Activiteiten bent geweest.