Open activiteiten

Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar onze ab-actis.
Uiteraard zijn al deze activiteiten onder voorbehoud van veranderingen van de corona maatregelen.

Programma

Terra F. organiseert de volgende open activiteiten:





Ook zonder alcohol kun je je prima vermaken met drankspellen, en al helemaal als je daar ook nog een goeie barbecue bij hebt!
Altijd al naar zo'n amerikaanse 'frat party' willen gaan? Kom dan naar onze American night, die in het teken staat van alles wat die rare Amerikanen altijd doen!
In elke kamer een ander drankje waar iedere Terraan van houdt. Een avond vol gezelligheid en cocktails!
Kaas, kaas, kaas en nog heel veel meer kaas. Het heerlijkste gouden goedje (naast bier ofc) wat onmisbaar is voor Terranen. Eet samen met een groepje bij een Terraan thuis, zoals wij dat ook altijd eens per maand doen.
Mario Krat is zoo 2019.... Het is tijd voor Mario Party! Ga de strijd aan met of tegen je favo Terranen en win die gouden sterren!
Met ballen en stokken spelen in een kroeg met 20 Terranen. Krijg jij het voor elkaar om de doorgewinterde pool experts van Terra te verslaan? Waarschijnlijk wel want zo goed zijn we niet. Maar leuk wordt het sowieso wel!
Sla jezelf naar de gouden eerste plaats en kom glowgolfen. Trek je witste kleding aan - ja dat blijft nog steeds leuk - en leef je uit op 18 banen vol gezelligheid en incapabele midgetgolfers.
Voel nog één keertje het zomersfeertje en brand al die Coronakilo’s eraf! Kom gezellig mee beachvolleyballen met de Terranen. Als dat niet goud is weet ik het ook niet meer ;).
Cocktails, cocktails en nog meer cocktails. Een OA waar Terranen het hele jaar naar uit kijken en in grote getalen naar toe komen. Kom gezellig met ons genieten van heerlijke drankjes en ontdek hoe wij op SSR zijn.
Mannenavond

Never change a winning team. Al jaren staat de mannenavond garant voor bier, whiskey, sigaren en beerpong. Wat wil je nou nog meer.

Vrouwenavond

Kom gezellig meegenieten van een heerlijke mannenvrije avond! Wat de planning is, blijft nog een verrassing.

Vanavond is dé avond dat je dan ook echt kunt bewijzen dat jij de slimste bent van alle Terranen en medesjaarzen. Kom eerst met ons mee eten en ga daarna de strijd aan tegen de anderen.
Kerstmis komt er eindelijk weer aan! Helaas moeten we het dit jaar zonder KSF en het welbekende Terra 10 gangen kerstdiner doen. Om jullie een voorproefje te geven van het Terra kerstgevoel, gaan we tijdens de DinerKKT elke gang in een ander huis eten.
Zoals de oude Hawaïanen vroeger zeiden: zonder VoBo geen feestje, maar zonder feestje geen VoBo. Kom lekker borrelen en feest later op de avond gezellig met ons mee!
Gooi al je creativiteit in het bedenken van nieuwe Pekelcreaties! Naast de beroemde Pekelmel (chocomelk met Pekel) zijn er nog veel meer dingen die beter worden van Pekel. Brownies, taart of lasagne misschien? Kom gezellig bakken, borrelen en (hopelijk) genieten van de heerlijkste creaties!


Om je aan te melden voor een activiteit, stuur een mailtje naar ab-actis@terra-f.nl. Na (minimaal) 3 open activiteiten te hebben meegelopen kan je je aanmelden voor het dispuut.

Lid worden?

Je kunt je aanmelden bij Terra F. nadat je bij drie van onze Open Activiteiten bent geweest.